Hej derude, prøver denne vej. Jeg er mand i min bedste (lidt over 60). Men er frisk og på  ... chat med Allanf, en Mand fra Varde. Stort chat-forum.
Hej derude, prøver denne vej. Jeg er mand i min bedste (lidt over 60). Men er frisk og på  ... chat med Allanf, en Mand fra Varde. Stort chat-forum.

Chat med Allanf, 65 år

Allanf er fra Varde

Hej derude, prøver denne vej. Jeg er mand i min bedste (lidt over 60). Men er frisk og på arbejdsmarkedet. Jeg bor på landet og elsker natur. Jeg er ikke bymenneske, skal have luft under vingerne. Vil gerne rejse og har gjort det. Jeg er aktiv i livet også seksualitet. Søger en kvinde med sunde interesser.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Allanf fra Varde via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: