Paradokset i at skulle skrive om sig selv ligger i, at det er svært at fremstå helt trovær ... chat med Anna, en Kvinde fra Nibe. Stort chat-forum.
Paradokset i at skulle skrive om sig selv ligger i, at det er svært at fremstå helt trovær ... chat med Anna, en Kvinde fra Nibe. Stort chat-forum.

Chat med Anna, 50 år

Anna er fra Nibe

Paradokset i at skulle skrive om sig selv ligger i, at det er svært at fremstå helt troværdig, og jeg ser faktisk mig selv som værende meget troværdig.
Jeg er generelt glad, meget indfølende, dannet, eftertænksom, positiv og temmelig energisk, samtidig med at jeg nyder, når der er tid til at lave en hel masse ingenting. Jeg holder af den ro, det giver at have frit udsyn og blive blæst igennem. Mit yndlingstidspunkt på dagen er morgenen - især de lange morgener med god tid. Jeg er let at påvirke følelsesmæssig, men jeg er også bevidst om mine grænser og en lille bitte smule stædig. Jeg taler meget - nogle ville nok påstå, at det ligger til mit køn - og har en veludviklet sans for at se det morsomme i rigtig mange situationer, hvilket absolut ikke altid er hensigtsmæssigt! Jeg synes, at antydningens kunst er den mest raffinerede form for humor. For at imødekomme mit eget krav til troværdighed bliver jeg vel nødt til at indrømme, at jeg kan være piv-irriterende, når jeg i tre dage hører den samme sang flere gange og gerne højt, eller når jeg ikke kan blive færdig til at komme ud af døren i tide - jeg kommer dog yderst sjældent for sent.
Jeg er mor til to herlige teenagepiger, som bor hos mig halvdelen af tiden. Jeg har en stor og skøn familie i Jylland og en dejlig vennekreds herovre, som jeg prioriterer at tilbringe tid sammen med. Jeg er i træningscenteret et par gange om ugen og får min daglige motion på cyklen. Jeg synes stadig, at det er sjovt at gå i byen en gang imellem, og jeg holder af at læse, se en opera eller gå i teateret.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Anna fra Nibe via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: