Hejsa. Jeg søger en rigtig sød, kær, dejlig mand, der ved hvad han selv vil have indenfor  ... chat med Hyggetrold, en Kvinde fra Langå. Stort chat-forum.
Hejsa. Jeg søger en rigtig sød, kær, dejlig mand, der ved hvad han selv vil have indenfor  ... chat med Hyggetrold, en Kvinde fra Langå. Stort chat-forum.

Chat med Hyggetrold, 53 år

Hyggetrold er fra Langå

Hejsa. Jeg søger en rigtig sød, kær, dejlig mand, der ved hvad han selv vil have indenfor i hans eget liv. En der er selvstændig og voksen mand , der har løbet alle horne f sig. En der vil elske at rejse , at være social og som man kan være sammen med ,uden at man føler sig udenom eller flov over at have kendskab til.
Jeg har 2 teens der bor hjemme, og de har deres eget liv, så der skal enighed om imellem os, at det er mine og at de altid vil komme i første række ligegyldigt hvor end jeg er.
Jeg søger en der kan og vil give mig tryghed fornemmelse på at man vil hinanden, ellers vil det aldrig komme til at virke. At man kan tage hinanden med i byen, cafe, koncerter, rejse, tosomhed , en god kemi.
Jeg er lige her til et nyt bekendskab der vil kunne bygges op. Men over tid så har ingen hast for at skabe et godt solid fælleskab.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Hyggetrold fra Langå via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: