I am lonely single female i dont have any kid and i have never been to any relationship in ... chat med Kim, en Kvinde fra Albertslund. Stort chat-forum.
I am lonely single female i dont have any kid and i have never been to any relationship in ... chat med Kim, en Kvinde fra Albertslund. Stort chat-forum.

Chat med Kim, 36 år

Kim er fra Albertslund

I am lonely single female i dont have any kid and i have never been to any relationship in my life and i am really looking for a man whose completely honest and sincere about his words and feelings. A man who is ready for a long term relationship and ready to build up a family with someone real and honest as caring as i am.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Kim fra Albertslund via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: