Jeg er sikkert ikke en nem vare at sælge for jeg enlig far med ikke mindre end 2 hjemmeboe ... chat med Kkg, en Mand fra Aalborg SØ. Stort chat-forum.
Jeg er sikkert ikke en nem vare at sælge for jeg enlig far med ikke mindre end 2 hjemmeboe ... chat med Kkg, en Mand fra Aalborg SØ. Stort chat-forum.

Chat med Kkg, 65 år

Kkg er fra Aalborg SØ

Jeg er sikkert ikke en nem vare at sælge for jeg enlig far med ikke mindre end 2 hjemmeboende børn, som jeg selvfølgelig elsker mere end noget andet, men her er lidt om mig. Jeg er en oftest en smilende mand :-), ung af sind og med til tider pudsige indfald. Jeg er et følsomt, kærligt og empatisk menneske, foretrækker orden omkring mig.
Jeg nyder en god og respektfuld samtale, med mine kære, en tur i bio, ud at spise, til koncert samt udtænkning og løsning af diverse projekter i hus og have. Jeg rejser gerne når økonomi og corona tillader det.
Herudover er jeg lidt tilbageholdende og genert, når jeg møder nye mennesker, jeg har behov for at se andre mennesker an´ og mærke efter.
Overfor dem jeg kender, er jeg talende, ærlig, direkte (til tider for direkte vil nogen mene) og en man kan regne med.

Jeg ønsker at møde hende, som ikke nødvændigvis behøver at være dansker, der kan få mig til at smile :-), som gerne deler sit liv og sin fritid med mig, og som også værdsætter en alvorlig samtale, måske er du min sidste livsledsager, det vil tiden vise

Du er glad for dit liv, som du sætter pris på, har styr på dine livsværdier, har gerne voksne eller hjemmeboende børn, du er formodentlig tålmodig, respektfuld alder 40 -> 70 år, din højde og drøjde er ligegyldigt bare du er ikke ryger.
Hvis du går uden om engangs, og i stedet for leder efter din måske sidste kæreste. - JA så er du muligvis den fantastiske kvinde. jeg vil glæde mig til at møde. ☺️
NB. Med hensyn til bofællesskab, er det ikke et must for mig. Spændende hvad fremtiden vil bringe.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Kkg fra Aalborg SØ via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: