Jeg har været alene i snart 3 år , bor i lejet rækkehus med lille have til , hvor jeg gern ... chat med Knud, en Mand fra Svendborg. Stort chat-forum.
Jeg har været alene i snart 3 år , bor i lejet rækkehus med lille have til , hvor jeg gern ... chat med Knud, en Mand fra Svendborg. Stort chat-forum.

Chat med Knud, 74 år

Knud er fra Svendborg

Jeg har været alene i snart 3 år , bor i lejet rækkehus med lille have til , hvor jeg gerne vil have at der er rent og rydeligt , har en datter /svigersøn og to børnebørn , jeg er rimelig god i et køkken , kan også bruge en hammer og skruetrækker , selvom det ikke har været mit arbejde , jeg cykler en del og laver nok det samme som de fleste , dog går jeg ikke så meget op i sport , en lille bil har jeg , så vi kan køre nogle ture hvis du er til det .... Hvis du har lyst at høre mere om mig er du velkommen til at skrive , vi kunne måske starte med at være venner og så se hvad det udvikler sig til Venlig hilsen Ke


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Knud fra Svendborg via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: