Søger en seriøs og god mand til at opleve Livets efterår med, sammen hånd i hånd. Natur,   ... chat med Lottem, en Kvinde fra Føllenslev. Stort chat-forum.
Søger en seriøs og god mand til at opleve Livets efterår med, sammen hånd i hånd. Natur,   ... chat med Lottem, en Kvinde fra Føllenslev. Stort chat-forum.

Chat med Lottem, 60 år

Lottem er fra Føllenslev

Søger en seriøs og god mand til at opleve Livets efterår med, sammen hånd i hånd. Natur, Romantik, idyl, kærlighed og kvalitetstid sammen.
Jeg er oftets en glad sjæl med god fornuft. Jeg føler mig slet ikke spor gammel, men mærker godt jeg ikke mere er 17år ;-)
Gods og guld har jeg kun meget lidt af fordi jeg har haft rigtig megen modgang. Håbet er dog at det hele vender til det positive en eller anden dag. Du må godt være kærlig og Romantisk og være glad for Naturen og dyr. Min familie består mest af forretningsmænd, akademikere, forskere, opfindere og kunstnere.... mvkh


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Lottem fra Føllenslev via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: