Hvem er jeg

Jeg er en sød og ungdommelig kvinde på 170/60. Jeg er mulat, men 100% dansk ... chat med Malene, en Kvinde fra København Ø. Stort chat-forum.
Hvem er jeg

Jeg er en sød og ungdommelig kvinde på 170/60. Jeg er mulat, men 100% dansk ... chat med Malene, en Kvinde fra København Ø. Stort chat-forum.

Chat med Malene, 36 år

Malene er fra København Ø

Hvem er jeg

Jeg er en sød og ungdommelig kvinde på 170/60. Jeg er mulat, men 100% dansk og født i danmark, ung af sind og udseende og sportstrænet. Jeg lægger vægt på faktorer som gensidig respekt, gensidig kemi, godt humør, humor og udstråling. Jeg elsker sport, både at se og udøve, dog uden at være fanatisk.


Herudover elsker jeg også alle de almindelige ting som hygge både ude og hjemme, rejser og nye oplevelser, der udvider min horisont, og masser af andre ting, som jeg vil fortælle nærmere om, såfremt vi begynder at skrive mere
sammen.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Malene fra København Ø via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: