Jeg er sjov, jordnær, loyal, ambitiøs og bare sjov kvinde. Er på udkig efter der ønsker at ... chat med Marie, en Kvinde fra København K. Stort chat-forum.
Jeg er sjov, jordnær, loyal, ambitiøs og bare sjov kvinde. Er på udkig efter der ønsker at ... chat med Marie, en Kvinde fra København K. Stort chat-forum.

Chat med Marie, 46 år

Marie er fra København K

Jeg er sjov, jordnær, loyal, ambitiøs og bare sjov kvinde. Er på udkig efter der ønsker at tage sig tid til at lære hinanden at kende. En person, der er ærlig, oprigtig, omsorgsfuld og kærlig. lyt, men vil også tale. Og især en, der stadig vil nyde al den skønhed, der er derude. En mand, der elsker at gå ud og spise, en god snak.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Marie fra København K via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Kontaktannoncer
kontakt-online.dk - stort overblik over danske kontaktannoncer.

Sponsorerede links: