Mon der er en aktiv mand, fhv. journalist, universitetsmenneske, kreativt job, der stadig  ... chat med Marie, en Kvinde fra København Ø. Stort chat-forum.
Mon der er en aktiv mand, fhv. journalist, universitetsmenneske, kreativt job, der stadig  ... chat med Marie, en Kvinde fra København Ø. Stort chat-forum.

Chat med Marie, 77 år

Marie er fra København Ø

Mon der er en aktiv mand, fhv. journalist, universitetsmenneske, kreativt job, der stadig er nysgerrig, samfundsinteresseret og med sans for livets paradokser og livets glæder? Ham vil jeg gerne møde. Og se om vi kunne noget sammen. Jeg er nogenlunde ligesådan af hunkøn, stadig i gang med faglige ting, men i et andet tempo nu hvor jeg er pensioneret fra job på uni. Jeg elsker selvfølgelig mine voksne børn, mine børnebørn og alt hvad der forsøder livet. Jeg er af natur ret optimistisk, sød og sommetider sjov, mener jeg, men alt kan ikke siges i sådan en rubrik...


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Marie fra København Ø via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: