Jeg er en stille person, jeg kan godt lide at lave dejlige ting sjovt at gå til stranden l ... chat med Marjo, en Kvinde fra Viby J. Stort chat-forum.
Jeg er en stille person, jeg kan godt lide at lave dejlige ting sjovt at gå til stranden l ... chat med Marjo, en Kvinde fra Viby J. Stort chat-forum.

Chat med Marjo, 52 år

Marjo er fra Viby J

Jeg er en stille person, jeg kan godt lide at lave dejlige ting sjovt at gå til stranden langs havet. Jeg kan også lide at spise ude, men en nat derhjemme og se en film, jeg elsker også Jeg kan godt lide havearbejde og udføre ulige job i mit hus.
Jeg leder efter varme i et forhold, der har det godt sammen, masser af kram, og når vi ser på hinanden, får vi en lykkelig følelse og gør sjove ting sammen en masse chatter og vil have en masse kærlighed.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Marjo fra Viby J via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: