Jeg er en frisk fyr på 63 er single og har været det i 4 år jeg savner en at gå og holde i ... chat med Martin, en Mand fra Kokkedal. Stort chat-forum.
Jeg er en frisk fyr på 63 er single og har været det i 4 år jeg savner en at gå og holde i ... chat med Martin, en Mand fra Kokkedal. Stort chat-forum.

Chat med Martin, 63 år

Martin er fra Kokkedal

Jeg er en frisk fyr på 63 er single og har været det i 4 år jeg savner en at gå og holde i hånd gi et knus og tá ud og spise gå på café jeg kan godt li at lave mad håberat høre fra jer jeg er ikke ryger og det skal du heller ikke bære jeg har to børn og et barnebarn son er mit alt og et jeg kan ikke læse beskeder og er ikke fløtbar


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Martin fra Kokkedal via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: