Jeg er en glad kvinde. Jeg kan godt lide sport og underholdning. Jeg ryger ikke og drikker ... chat med Marzieh, en Kvinde fra Randers NØ. Stort chat-forum.
Jeg er en glad kvinde. Jeg kan godt lide sport og underholdning. Jeg ryger ikke og drikker ... chat med Marzieh, en Kvinde fra Randers NØ. Stort chat-forum.

Chat med Marzieh, 40 år

Marzieh er fra Randers NØ

Jeg er en glad kvinde. Jeg kan godt lide sport og underholdning. Jeg ryger ikke og drikker alkohol næsten aldrig. Jeg har et barn på 2/5 år👧. Vi bor sammen. Jeg har været i DK i 6 år og nu fortsætter jeg med at studere til en bioanalytiker.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Marzieh fra Randers NØ via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: