-	Vægter du det nuværende øjeblik højt? Bestræber du dig på at se tingene, som de er? Kan  ... chat med Polyfoni, en Kvinde fra Herlev. Stort chat-forum.
-	Vægter du det nuværende øjeblik højt? Bestræber du dig på at se tingene, som de er? Kan  ... chat med Polyfoni, en Kvinde fra Herlev. Stort chat-forum.

Chat med Polyfoni, 64 år

Polyfoni er fra Herlev

- Vægter du det nuværende øjeblik højt? Bestræber du dig på at se tingene, som de er? Kan du stå ved dig selv, er du kærlig, klog, nærværende og romantisk, kan du give plads til begges stemmer i en dialog og har du øje for at få det bedste frem i verden og den du står overfor? Så kunne jeg være åben for et møde med dig.

- Jeg håber på et møde hvor samtalen falder naturligt, hvor der er en høj grad af gensidighed og umiddelbar samklang, hvor humoren stikker dybere end overfladen og hvor glæden over det umiddelbare i nuet og alle de fantastiske muligheder i livet vægtes. Måske de på sigt kan blive et fælles afstemt anliggende.

- Jeg holder rigtig meget af at være kreativ i tanke og handling, jeg kan ikke lade være med at filosofere over livet og døden, er i bogstaveligste forstand optaget af æstetik og etik og sammenhængen mellem de to ting. Jeg er i høj grad inspireret af kunst og kultur og finder det interessant og givende i mit daglige arbejde med det menneskelige, det følte, at iagttage og være vidne til og deltagende i hvordan mellemmenneskelige forhold interagerer, organiserer og proportionere sig på godt og ondt på alle niveauer.

- Jeg er optaget af det usynlige i kunsten såvel som det intentionelle bag enhver handlen. Jeg elsker det skæve og det underfundige men holde samtidigt utrolig meget af det enkle, det klassiske og det naturlige. Jeg har et eksistentielt fokus og hælder til gammel visdom, som jeg gerne fordyber mig i.

- Jeg holder af et konstruktivt og kærligt med- og modspil; at blive udfordret på alle planer og har det i alle henseender godt med personer, der med en vis alvor, i selverkendelsens lys, kan få os til at grine af os selv sammen.

- Jeg er ikke noget udpræget selvskabs/fest-menneske, men jeg ser mange mennesker i løbet af en dag og elsker og kan ikke undvære at være sammen med andre mennesker. Jeg har fire fuldvoksne børn og 5 børnebørn, som jeg har haft og har mange sjove stunder med.
Jeg holder af også at være alene. Det er ikke usandsynligt for mig at tage på længerevarende meditations-retreats. Lige så meget holder jeg af mange dages vandring. Jeg vil utrolig gerne møde det menneske, der sammen med mig kan få den indre og den ydre rejse til at gå op i en højere enhed. En rejse i livet, som gerne må gå gennem både naturen og kulturen i indland såvel som udland.

- En god hverdag betyder alt for mig, jeg kan i den grad lide mit arbejde. Hjemme er jeg, som modspil til mit stillesiddende tænkende og talende arbejde, aktiv med praktiske og kreative gøremål i mit nybyggede kolonihavehus og have, hvor jeg opholder mig meget. De ydre rammer betyder meget for mig. Men også det der foregår i dem. Jeg foretrækker et hjem med stor aktivitet. Jeg elsker at være i gang, også hjemme.

- Jeg lytter til og holder af god musik indenfor alle genrer, men især jazz og klassisk, er opsøgende og nysgerrig overfor alle former for interessante kulturelle begivenheder og følger med i de politiske dagsordener

- Jeg holder mig i bevægelse, går gerne meget lange ture, spiser gerne vegetarisk. Mit tværfløjtespil på nybegynderplan er min nye udfordring til mig selv. Det involverer både hoved og krop og det kan jeg lide.

- Jeg har et dejligt liv og har ikke egentlig problemer med at være single, men savner nu alligevel én at følges med igennem livet. En ligesindet kærlig person som jeg kan dele glæder og sorger med, være tæt med; fysisk, seksuelt følelsesmæssigt, intellektuelt.

- Håber på at møde dig hos hvem ovenstående giver mening og resonans. Indledningsvist gerne ansigt til ansigt blot til et kort møde, en lille gåtur som måske kan blive til flere, fyldt med gensidige udvekslinger om det ene og det andet.


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Polyfoni fra Herlev via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: