Tak fordi du tog dig tid til at læse lidt om mig. Leder du efter et særligt, kærligt forho ... chat med Ramon, en Mand fra København S. Stort chat-forum.
Tak fordi du tog dig tid til at læse lidt om mig. Leder du efter et særligt, kærligt forho ... chat med Ramon, en Mand fra København S. Stort chat-forum.

Chat med Ramon, 64 år

Ramon er fra København S

Tak fordi du tog dig tid til at læse lidt om mig. Leder du efter et særligt, kærligt forhold til en unik kvinde, der er meget kærlig, uselvisk, oprigtig med interesser og kvaliteter, der ligner mine eller tætte.
Det bedste jeg ved er at opleve-rejse, dufte til en ny kultur og ikke mindst smage dens mad og drikke. Primært er jeg til de varmere himmelstrøg. Jeg kan flere sprog, så det er rimelig nemt for mig at komme i kontakt med landets befolkning og derved få ny viden om verden – en ny horisont osv. Desuden elsker jeg bare havet og dets mad (fisk, skaldyr, osv.) Jeg har det bedst på, i el ved havet, når vejret er fornuftigt.

Jeg håber at finde en ven, der kan respektere andre, som de er nu, en der er forstående
Det er også fantastisk, hvis du er interesseret i rejser, sejlads og god mad; ) -- Jeg holder mig i form ved at cykle og bliver aldrig tyk!! for jeg værdsætter livet for meget til at lade det stå.

Jeg kan godt lide at gå, danse, cykle, besøge museer, gallerier, teater, ballet og musicals, jeg elsker at rejse og møde nye mennesker med forskellig kulturel baggrund. Jeg er en åben bog, så skriv til mig hvis du er interesseret. Jeg vil være mere end villig til at besvare yderligere spørgsmål. God surfing!


Hvis du vil i chatte og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en chat-profil, for at komme videre.

Der er mange mennesker, som har fundet en kæreste via chat på nettet. Du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse, som tusindevis andre medlemmer får det hver dag.

Det er gratis at oprette en chat-profil, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om chat og dating på VIPdaters.dk.

Foretrækker du at benytte en privat mailkonto til dine chat-kontakter?

Er det bedre for dig med email-adresse, som du kan bruge kun til chat, kan du få en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er den parat til dig, hvis du senere får lyst til en mere personlig chat med et eller flere chat-medlemmer. Bemærk at det samtidig kræver at du har er medlem på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Chat og send e-mails til Ramon fra København S via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: